Ternion - Överbrygga klyftan mellan traditionell ekonomi och decentraliserad

TERNION ÄR EN HYBRID CRYPTO CHANGER MED EN PHYTOMASS GATEWAY OCH INTEGRERADE TJÄNSTER AV SÄLJAREN. Ternionändring är ett anpassningsbart, licensierat och centrerat syfte som gör CRYPTO, FIAT FOR CRYPTOGRAPHY OCH CRYPTOGRAPHY FOR HANDEL. Vid ICO-staten kommer förändringen att vara en hybrid. DETTA KOMMER ATT CENTRALISERAS ÄNDRING MED EN CENTRALISERAD EN FACILITAT.



Om Ternion
Ternion är en hybrid digital tillgång som stöds av ett ekonomiskt ekosystem som stöder sin likviditet genom lönsam affärsverksamhet. Här är vad det betyder för dig som teckeninnehavare: Wave till avdrag och kollaps av tillgången. Betala med förtroende. Betala för varor och tjänster som använder kriptokurrency utan förluster och misslyckade transaktioner orsakade av prisfluktuationer. Ta emot VIP-behandlingen när du arbetar på Ternie Exchange. Med rabatter på styrelsen när du betalar avgifter med Ternion. Betala online-betalningar i kryptokurrency och ta emot fiat eller något annat mynt med Ternion Payments. När du bidrar till Ternion Initial Coin Offer får du mer än bara ett tecken - du får en åtkomstpass i en framtid där kryptokurrency är ett pålitligt finansiellt verktyg för konsumenter, handlare,




särdrag
Inom Ternie-ekosystemet syftar alla interna inkomstgenererande mekanismer till att behålla Ternie Liquidity Fund. Precis som Ternion Financial Model är beroende av naturliga marknadskrafter för att stödja Ternions likviditet, gäller också Ternions tokens nyttighetsfunktionalitet. TRN-token är extremt välintegrerad i Ternions ekosystem, som fungerar som en metod för utbyte av avgifter som Ternion Exchange och Ternion Payments har ingått. Denna verktygsmekanism kan leda till en ökad efterfrågan på TRN-token, som sedan returneras till ekosystemet. en inbyggd cykel av utbud och efterfrågan. Ternion Exchange är en reglerad, licensierad och centraliserad enhet som tillåter krypto till krypto, fiat till krypto och krypto att handla handel. I post-ICO-scenen blir utbytet hybrid. Detta kommer att underlätta decentraliserad utbyte med en centraliserad. Ternion Payment Processor är en betalnings gateway som kan implementeras enligt en entreprenörs eget gottfinnande och det ger kort till sina användare. Användarna kan också använda betalkortet för att betala köpmännen. Säljare kan välja att få fiat eller cryptocurrency för varorna och tjänsterna genom att implementera Ternion API i sin betalningsmetod. Detta är möjligt tack vare integrationen av Exchange i systemet. Ternion Liquidity Fund stöder två affärsmodeller och är ryggraden i Exchange och Payment Processor. Fonden är också ansvarig för återköp av tokens, som använder en fjärdedel av bolagets vinst och bränner den för att bekämpa inflationen.
Teknisk information
ERC20 CompliantAllows kompatibilitet mellan alla ERC20-kompatibla tokens, vilket ger signifikanta fördelar för alla Ternions ekosystemanvändare. RegulateThe Ternion Exchange har en europeisk Crypto Trading License. №FVR000209FIX API IntegrationTernion kommer att ha FIX API integration. Vi vill överbrygga integration och vila API integration
färdplan


Q1 2018 Börsutveckling.
Q2 2018 Public Presale. Exchange Launch.
Q3 2018 Offentlig Försäljning.
Q4 2018 Decentralized Excluded Beta. Byt set Marginalhandel. Decentraliserad Exchange Development börjar. Utbyte av Liquidity Pool Expansion.
Q1 2019 Ternie betalningsutveckling börjar. Desentralized Exchange Launch. Betalningar stängd Beta. Byt Prime Start.
Q2 2019 Betalningsstart.
Parameter ICO Ternion (TRN-token)
Token: TRNToken-protokoll: ERC20Total Token: 95,000,000 TRNToken Leverans i Förhandla: 22.500.000 TRNToken Leverans till ICO: 53.500.000 TRNPresales Datum: Aktivt till 28 juni 2018.

DATUM FÖR ICO:



Runt 29 juni 29 augusti växelkurs: 1 TRN 0,65 USD
Omkring B 30 oktober 30 valutakurs: 1 TRN 2,10 USD
Runt C november 1 december 30 växelkurs: 1 TRN 3,23 USD
Sajd täckning: 5 000 000
Hård omslag: 65 000 000
SPÄNNA








Detaljerad information:
Webbplats: https://ternion.io
Vitbok: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegram: https://t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899 # msg41743899

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ACI COIN -🚀🔥 Green Coin For Profitable Bitcoin Mining 🔥🚀

NETSCOUTERS - BLOCKCHAIN

☘️☘️ Windhan tokens (WHN) = tokenized energy trading in the future ☘️☘️