Overzicht van het ICO Ternion-platform



Ternion is een digitaal uitwisselingsplatform met een geïntegreerde licentie met Fiat Gateway en commerciële diensten. Het heeft als doel het aanbod van de crypto-valutamarkt te vergroten met moderne financiële diensten gekoppeld aan een onafhankelijk financieel systeem, dat innovatie bij de financiering en promotie van de crypten vergemakkelijkt. Daarnaast zal Ternion encryptie-financiering bevorderen door een cryptocurrency te ontwikkelen die echte ondersteuning biedt voor winstgevende activiteiten en niet afhankelijk is van speculatie, maar van de natuurlijke krachten van de markt.
Het platform heeft een community van Ternion die enkele van de huidige cryptische systeemuitdagingen wil aanpakken, zoals het gebrek aan vertrouwen in ICO over de betrouwbaarheid van zijn digitale assets, de encryptie van lagere standaarden in vergelijking met traditionele bedrijven en de moeilijkheden bij het implementeren van de codering als betaalmethode.








Ternion-ecosysteem Het ecosysteem van 
Ternion omvat drie factoren die samenwerken en de ondersteuning van Ternion (TRN) als een nuttige platformvaluta.
uitwisseling 
Exchange Ternion is een aanpasbaar, rendabel en efficiënt uitwisselingsplatform waarmee gebruikers de codering, cryptografie en encryptie-encryptie van Fiat kunnen converteren. Het belangrijkste doel van de uitwisseling is om een ​​cryptografische oplossing te bieden voor een complete oplossing. 
Ternion-betaling 
Betalingscentrum vergemakkelijkt betalingen tussen leveranciers en hun klanten. Gebruikers ontvangen betaalpassen waarmee ze kunnen betalen. Leveranciers kunnen er vervolgens voor kiezen om betalingen te ontvangen die zijn verwerkt in de distributiemodus van Crypto of Fiat.
Ternion Liquidity Fund 
Dit is de essentie van de andere twee factoren. Dit zorgt ervoor dat er geen inflatie op de TRN's zal zijn en dat de opgebouwde fondsen niet worden bespaard voor ontwikkeling op het Ternion-platform.
Ternion-teken 
TRN is een symbool dat compatibel is met ERC20, dat dient als een teken van nut op het platform om een ​​vergoeding te betalen voor de uitwisseling of overdracht van symbolen ternion Stock Exchange. Bovendien garanderen de symbolen compatibiliteit met alle ERC20-compatibele signalen ten behoeve van alle gebruikers van het Ternion-ecosysteem.
Waarom investeren in Ternion?
Het platform is beschikbaar met toepassingen voor mobiele platforms en webtoepassingen die niet alleen interessant zijn voor spelers maar ook voor beleggers.
Ternion vindt elk jaar plaats om het bedrijf en de activiteiten van het platform te beoordelen om transparantie en voorspelbaarheid te garanderen en omvat Öffnagement, de klant om eventuele problemen of problemen in verband met ternion op te lossen.
ICO Ternion-parameter (TRN-token) 
TRN: Token 
protocolbord: ERC20 
elk symbool: 95000000 TRN 
voorste afleverbord: 22500000 TRN 
levering van symbolen van de ICO: 53.500.000 TRN 
Voorverkoopdatum: geldig tot 28 juni 2018. 
ICO-dag, 
het verkeer op 29 juni 29 augustus estafette: 1 TRN 0,65 USD 
ronde B 30 augustus 30 oktober relais: 1 TRN 2.10 USD 
draai C1 30 november. December wisselkoers: 1 TRN 3.23 USD
Paperback: 5.000.000 hardcover: 65.000.000








Gedetailleerde informatie:



ttps://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958408

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ACI COIN -🚀🔥 Green Coin For Profitable Bitcoin Mining 🔥🚀

NETSCOUTERS - BLOCKCHAIN

Descripció general de la plataforma ICOO Ternion