TERNION-PROJECT


Hybrid Cryptu wijzigt FYTOMASS en TERNION maakt geïntegreerde gegevensservices. Er is TERNIONI CHANGE geïmplementeerd, BLÁTHAÍOCHT FAIRY STAFF spirituale, CHÉANAMH CRITTONONE, TRADE AND PARTNERS. Het hybride landschapspictogram verandert. CUNZU SINU CENTRIU Geef een MEER centrum.

Ternionist staat voor 
Ternion of een beter ecosysteem dat digitale of financiële ondersteuning ondersteunt om een ​​winstgevende onderneming zowel liquiditeit te maken. Hier is het hulpprogramma Reducing and Falling Wave. Wees alert. Betaalservices worden gebruikt voor cryptococcy zonder schade aan het gedicht te veroorzaken. Als je in Terry Exchange werkt, accepteer ik een VIP-behandeling. Toen hij voor Ternion betaalde, verlaagde hij de belastingdruk in de rechtszaal. Rire betaalde op internet gebaseerde en vervolgens Krüptokuuluvõistluselt Fiat of de andere valuta van de betaaltaal van Ternion. Als u heeft deelgenomen aan een nieuw nummer met Ternioni, bieden wij een hit-hitlabel aan - u zult de toekomst van uw financiële tool creptokine-toegang tot consumenten, handelaren,




functies
Vriendelijke mechanismen in de winter om het ecosysteem van Ternie te behouden, met behoud van de liquiditeitsbasis van Ternie. Het financiële model van Ternion is afhankelijk van het vermogen van Ternion om de liquiditeit van natuurlijke marktkrachten te behouden en de nuttige functie van de Ternion-badge kan worden toegepast. De TRN-tak is een geïntegreerd Ternion-ecosysteem, dat ook een vooraf gesloten instrument is voor Ternion Exchange- en Ternioni-betaalboeren. Dit artikelmechanisme kan verwijzen naar het grootste retour-TRN-teken dat terugkeert naar het ecosysteem. inclusief de opslagcyclus en vraag. Ternion Exchange is een gereguleerde, gelicentieerde en gecentraliseerde organisatie waarmee u uw kind kunt coderen voor codering, fiat cripto en crypto commerce. Na de ICO-fase kunt u de hybride veranderen. Dit vergemakkelijkt de gedecentraliseerde gecentraliseerde interface. De betalingsprocessor is de betalingsprocessor van Ternion, die door uw bedrijf kan worden gebruikt en die gebruikerskaarten biedt. De consument kan de producten van de bankpas betalen. Fiat declaratieve of cryptografische en servicekenmerken kunnen worden geselecteerd als een Ternion API-betaalmiddel. Dit is nodig om Scambiu in het systeem te integreren. Ternion Liquidity Fund ging akkoord met twee bedrijfsmodellen en de ruggengraat van het voorraad- en betalingsproces. De operatie is ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van een segment, dat de winstvoet van een bedrijf en hoge kwaliteit gebruikt in de inflatiestrijd. D 'Ternion Liquidity Fund heeft overeenstemming bereikt over twee bedrijfsmodellen en de ruggengraat van het voorraad- en betalingsproces. De bewerking is ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van een slice, die de winstvoet en de hoge kwaliteit van een bedrijf gebruikt in de inflatiestrijd. Ternion Liquidity Fund ging akkoord met twee bedrijfsmodellen en de ruggengraat van het voorraad- en betalingsproces. De operatie is ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van een segment, dat de winstvoet van een bedrijf en hoge kwaliteit gebruikt in de inflatiestrijd. Ternion Liquidity Fund ging akkoord met twee bedrijfsmodellen en de ruggengraat van het voorraad- en betalingsproces. De operatie is ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van een segment, dat de winstvoet van een bedrijf en hoge kwaliteit gebruikt in de inflatiestrijd. D 'Ternion Liquidity Fund heeft overeenstemming bereikt over twee bedrijfsmodellen en de ruggengraat van het voorraad- en betalingsproces. De operatie is ook verantwoordelijk voor het vrijgeven van een segment, dat de winstvoet van een bedrijf en hoge kwaliteit gebruikt in de inflatiestrijd.

ERC20 conciërge ERC20 technische kennis van compatibele wrijving, die belangrijke voordelen voor de gebruiker biedt voor Ternio écosystème. Intercorsu Ternion heeft een licentie van Crypt of Crypt. FFR000209FIX IntegrationTernion API FIX API-integratie. Ze willen ontspannen en ontspannen 
door hun actieplan te integreren

In 2018 uitwisselingsprogramma's. 
C2 2018 Openbare sluiting. Wissel Ingranza. 
Qiii R2 2018 is een openbare verkoop.

De beta-versie uitgebracht in 2018 decentralisatie. Vervang de wijziging. Encryptie gedecentraliseerd ontwikkeling. Uitbreiding van kapitaal. 
R1 Rire 2019 begonnen terug te keren. De hoofdinhoud vervangen. Beta Cerati-betalingen. Luchtvaartmaatschappijen veranderen. 
Stuur de betaling naar 2019 Q2. 
Ico return parameter (TRNToken) 
Chips: TRNToken protocol ERC20Totaline taal: 22,5 miljoen honden TRNToken TRNToken-mail EIT 95 miljoen pre-financiering: 53,5 miljoen TRN date verkoop: Active 28 juni 2018.
DATUM EIT:



Ongeveer 29 juni 29 augustus Tarieven: 1 USD TRN 0,65 
A, B, over 30 augustus 30 oktober Huis: 1 TRN 2,10 USD 
Over het tarief C 1 november 30 mei Huis: 1 TRN 3,23 USD 
Here Coffee Bedroom: 5000000 
Cover Strong: 65.000.000

SPAN TERNION



Voor meer informatie: 


Bitcointalk prof : ttps://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1958408

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ACI COIN -🚀🔥 Green Coin For Profitable Bitcoin Mining 🔥🚀

NETSCOUTERS - BLOCKCHAIN

Descripció general de la plataforma ICOO Ternion